Nej det är inte sant – eller “Sluta projicera!”

Okej så jag börjar väl med en dementi då: Jag har INTE varit otrogen mot F. Jösses. Av alla grejer han kan välja att säga om mig så väljer han det minst troliga.

För jag tror att alla som känner mig minsta lilla vet att när jag är lojal – då är jag lojal. Har jag ett förhållande så är det för att det bara är den personen jag vill vara med. Jag kan inte riktigt moralisera över andra som väljer att vara otrogna för det är deras liv, men jag försöker oftast hålla mig ifrån att vara “den andra kvinnan”. Men det har mer att göra med att jag inte vill bli inblandad i nåt drama.

Jaja, han må väl hantera sina egna brister på något sätt så jag låter honom hållas. Jag litar på att de som väljer att lyssna bara på hans version inte heller är personer jag behöver i mitt liv. Jag litar också på att jag gjort ett såpass bra jobb med att berätta vem jag är och att det gör hans lögner genomskinliga.

Och DET är det sista jag kommer skriva om honom, såvida det inte kommer fram att han försökt sprida fler lögner förstås *ler ljuvt*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: